Kthehu pas
04.06.2024

Kuvendi i Republikës së Kosovës ka zgjedhur anëtarët e Bordit të KPMM-së

16.05.2024 – Kuvendi i Republikës së Kosovës ka zgjedhur tre anëtarë të Bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM). Kryesues u zgjodh Dr.Sc. Habib Basholli, ndërkaq anëtarë u zgjodhën M.Sc. Nasuf Mjekiqi dhe M.Sc. Bahri Karaça.