Kthehu pas
10.08.2022

Ambasadorja e Izraelit në Kosovë, Tamar Ziv vizitoi KPMM-në

Bordi i KPMM bashke me menxhmentin, ka mirëpritur, ambasadoren e Izraelit në Kosovë, Tamar Ziv.

Gjatë kësaj vizite, ambasadorja Ziv, u njoftua me Komisionin e Pavarur për Miniera dhe Minerale, veprimtarinë e tij si dhe mundësisë së krijimit të bashkëpunimit në të ardhmen në sektorin e minierave në mes Kosovës dhe Izraelit, për të shkëmbyer përvojat e mira e të sukseshme profesionale.